Incasso Steenwijk

Incasso Steenwijk

Heeft u vaak te maken met klanten die hun rekeningen niet betalen? Reken daar snel mee af en maak gebruik van onze incasso diensten in Steenwijk en omgeving. Wij zijn uw partner op het gebied van incasso en financiƫle diensten. U wilt toch ook dat u rekeningen snel worden betaald?

Breed pakket

Als u te maken heeft met wanbetalers, zetten wij alle middelen in om uw geld te incasseren. Natuurlijk zijn er de aanmaningen per post, maar we gaan ook het gesprek aan met uw klant. We kunnen eventueel voor een betalingsregeling zorgen, zodat u hoe dan ook uw verdiende geld binnen krijgt. Met onze incasso diensten in Steenwijk helpen we uw verder.

Juridische stappen

Als de schuldenaar blijft weigeren zijn rekening te betalen, kunnen wij juridische stappen ondernemen om zo de betaling af te dwingen. Wij geven u graag advies over welke mogelijkheden u heeft op juridisch gebied. Ook kunnen we u helpen met het inschatten van uw kansen en een kostenanalyse maken. Als uw debiteur nog steeds niet betaald, kunnen wij hem of haar dagvaarden en een deurwaarder inzetten.

Ondanks dat uw klant niet betaald, blijft het uw klant. Ook al betaalt hij op het moment niet goed, u wilt de klant niet kwijt. Daarom streven wij naar een nette omgang met de schuldenaren. U krijgt waar u recht op heeft en toch verliest u uw klant niet door onze doortastende aanpak. Dat is waar het ons om te doen is! Wilt u meer weten over onze incasso en financiƫle diensten in Steenwijk en omgeving? Neem dan snel contact met ons op!