GrifFix, de nieuwe factoring-oplossing van Griffioen Incasso

Elke factuur betaald in 1 uur!

GrifFix is de nieuwe manier van facturen betaald krijgen. Speciaal voor ZZP en MBK. Ondernemers die hun facturen ‘gegrifFixt’ hebben, maken zich nooit meer zorgen om betaald te worden. GrifFix betaalt facturen na controle vrijwel altijd binnen 1 uur. Dus: nooit meer wachten op een betaling en altijd meteen door met ondernemen.

GrifFix ontzorgt

GrifFix is gestart om de grootste zorg van veel ondernemers weg te nemen: facturen betaald krijgen. Anderen noemen dat ‘je cashflow verbeteren’ of voor ‘financiële stabiliteit in de onderneming zorgen’. Wij zeggen: direct krijgen waarvoor je onderneemt.

GrifFix is de modernste manier van factoring

Wij wilden af van ingewikkelde procedures. Daarom nemen wij jou de vaak lastige en langdurige selectie- en goedkeuringstrajecten bij banken persoonlijk uit handen. Slimme software zorgt voor een snel en makkelijk proces. Met de vrijheid van 24/7 beschikbaarheid. GrifFix zorgt er zo voor dat jij als ondernemer kunt blijven ondernemen.

 

JA! Ik ben het zat om te wachten op mijn geld. Bel me terug om mij zo snel mogelijk te Griffixen! Zodat ik door kan met ondernemen.